Decoraties


Bedankt voor de fijne samenwerking en de correcte levering. Het was echt dat wat we verwacht hadden en maakte onze dag mooier.
Familie Boeckx

Een feest zonder ballonnen? Dat is geen feest!

Vrolijk uw locatie op met kleurrijke versieringen in thema of kleed ze juist in met discrete decoraties in goud, zilver, parelmoer of de kleuren van uw keuze (honderden tinten en themabedrukkingen verkrijgbaar).

Voor de versiering van inkom en gangpaden kan Bokkie Balloonatic bijvoorbeeld voorzien in ballonpalen en -zuilen, bogen, slingers,... Al dan niet voorzien van themafiguren, maar steeds kwaliteitsballonnen, behandeld voor optimale houdbaarheid*.

Op en naast tafel, aan muren en tegen het plafond stelt Bokkie Balloonatic u allerhande ornamenten voor, met opnieuw een scala aan figuur ideeŽn voor de inkleding. Naar wens worden volledige versieringen geleverd en geplaatst of zelfs volledig ter plaatse verwezenlijkt (met geluidsarme compressor).

Bokkie Balloonatic bespreekt graag met u de mogelijkheden!

Denk voor uw feest ook aan animatie door een ballon artiest of uitdeelballonnen!

*Bokkie Balloonatic gebruikt uitsluitend ballonnen van de beste merken. Voor decoraties wordt zo mogelijk 'double stuffed' gewerkt om de ballonnen beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf (sterker en minder doorlatend).
In geval van heliumgevulde ballonnen gebruikt Bokkie Balloonatic een additief om de natuurlijke poriŽn in het latex te dichten. Deze heliumballonnen zweven tot 30 keer langer. Ook voor luchtgevulde ballonnen wordt een gelijkaardig additief gebruikt als de houdbaarheid enkele dagen moet overschrijden.

Ballonnen zijn gemaakt van natuurlatex en dus niet sterk bestendig tegen vocht en UV straling. Voor gebruik buiten moet u er dus rekening mee houden dat de ballonnen licht kunnen verkleuren en mogelijk minder lang vol blijven.